АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську проведуть реколекції для молодих подружніх пар і наречених

П'ятниця, 22 листопада 2019, 12:33
Вікендові зустрічі-реколекції для молодих подружніх пар і наречених відбудуться з нагоди Року святості подружжя в парафії Святих Кирила і Методія, що в Івано-Франківську, с. Крихівці, вул. Вербова, 32. Дні духовної віднови триватимуть з 28 листопада по 1 грудня.

«Реколекції, головно, призначені для подружніх пар, які радіють життю і які переживають різноманітні труднощі; для наречених, які готуються створити родину і тих, які з різних причин розійшлися, але все ж таки мають добру волю і бажання знайти спосіб відновити добре і спокійне співжиття», - каже настоятель парафії о. Йосафат Бойко, ВС.

Реколекції для наречених дають можливість краще пізнати одне одного і взаємні очікування; поглибити важливі теми, які стосуються подружнього життя; навчитися розв’язувати конфлікти; зачерпнути досвіду подружнього життя від інших; дізнатися про основи християнського подружжя та як у вірі та любові будувати щасливу родину.

Протягом зустрічі з подружніми парами та нареченими будуть спілкуватися священники та сімейні психологи.

Для додаткової інформації: [email protected]

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next