АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську провели молитву за абортованих дітей

Вівторок, 17 березня 2020, 11:52
Друга субота Великого посту – день пам’яті абортованих дітей. Традиційно щоп’ятниці о 12:00 Рух «За життя» молиться біля пологового будинку за збереження життя і відповідальне батьківство.

13 березня прийшли молитися священники Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ спільно з мирянами, зокрема місцевої парафії Всіх святих українського народу. Очолив молебень голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я архиєпархії о. Ярослав Рохман, який передав вітання від архиєпископа і митрополита Володимира Війтишина і запевнення в тому, що в цей час він молиться разом з присутніми на молебні.

Головний капелан архиєпархії наголосив на важливості розуміння долі абортованих дітей: «Святий папа Іван Павло ІІ сказав, що таких дітей ми віддаємо в руки Божого милосердя. Із постабортним синдромом зазвичай зустрічаємо жінку, та маємо донести суспільству, що співвідповідальними за гріх аборту є і чоловіки, і всі, хто в часі вагітності був поруч і, на жаль, дораджував зробити аборт, як легкий спосіб позбутися «проблеми».

На завершення о. Ярослав подякував представникам Руху «За життя» і попросив присутніх молитися за дар плідності у подружжі та усвідомлення батьками свого високого покликання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next