АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську пройде архиєпархіальна проща до митрополичого собору

Середа, 13 грудня 2017, 13:14
13 грудня 2017 року, у день Апостола Андрія Первозванного та 6-ту річницю заснування Івано-Франківської митрополії УГКЦ, відбудеться архиєпархіальна проща до митрополичого собору Воскресіння Христового.

По завершенні Святої Літургії в храмі будуть виставлені мощі та ікони блаженних новомучеників Івано-Франківських (Станіславівських) Івана Слезюка, Симеона Лукача та Григорія Хомишина для їх прилюдного почитання.

У цей день усі вірні мають нагоду отримати повний відпуст згідно зі звичайними умовами - Таїнство Сповіді, Пресвята Євхаристія і молитва в наміренні Святішого Отця.

Пригадуємо, прощу до архикатедрального і митрополичого собору Воскресіння Христового в м. Івано-Франківську на честь блаженних новомучеників Івано-Франківських (Станіславівських) Івана Слезюка, Симеона Лукача та Григорія Хомишина вперше було проголошено у 2016 році  Декретом Митрополита Володимира (Війтишина).

Західне бюро «Живого ТБ» за інформацією прес-служби Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next