АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбудеться виставка «Чорнобильська катастрофа: 30 (+1) років опісля – що далі?»

Вівторок, 16 травня 2017, 11:22
З 25 травня по 1 червня 2017 року в Івано-Франківську (фортечна галерея «Бастіон», провулок Фортечний, 1) відбудеться виставка дитячих малюнків Всеукраїнського конкурсу «Чорнобильська катастрофа: 30 (+1) років опісля – що далі?»

Конкурс, який організувало Бюро УГКЦ з питань екології за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів, має за мету зберегти живу пам'ять про Чорнобильську катастрофу, розвинути у дітей та молоді чутливість до ризиків модерних технологій та сприяти формуванню відповідальності за створений Богом світ.

У конкурсі взяли участь понад 1500 школярів і студентів з різних регіонів України.

Для виставки було відібрано 79 кращих малюнків, які в особливий, творчий і зворушливий спосіб виражають довгострокові наслідки атомної катастрофи.

Роботи передають особистий біль, переживання і страх, а також прагнення кращого майбутнього.

Виставка пройде під патронатом Мінприроди України та за сприяння фортечної галереї «Бастіон». Основним завданням виставки є привернення уваги не лише до наслідків Чорнобиля, а й мобілізація зусиль громадськості в Україні для сталого розвитку і збереження створіння.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next