АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відкрили новий архиєпархіальний релігійний магазин

Четвер, 04 жовтня 2018, 11:44
Другого жовтня в приміщенні видавництва «Нова Зоря» в Івано-Франківську з ініціативи Фінансового відділу Івано-Франківського архиєпархіального управління розпочав роботу новий релігійний магазин.

Урочисто відкрив та освятив крамницю владика Володимир (Війтишин) у присутності отців-протопресвітерів, численного духовенства та мирян.

За словами владики Володимира чогось подібного в нашому місті ще не було, адже в одному приміщенні одразу представлений широкий асортимент речей як релігійного, так і сувенірного характеру.

«Тут ми можемо знайти все, що нам потрібно з духовної сторони», - зазначив єпископ, говорячи, що в цьому магазині може знайти потрібні речі як священик, так і вірні.

Керівник проекту архиєпархіального магазину о. Іван Стефурак запевнив, що цінами ця релігійна крамниця приємно здивує кожного свого клієнта і що всі вироби, які тут представлені, є або українськими, або імпортованими з Європи.

«Коли зайшла мова про відкриття цього магазину, отець-настоятель архикатедрального собору процитував мені слова світлої пам'яті владики Миколая (Сімкайла): «Для Бога не маємо нічого жаліти. Це мають бути найкращі речі». А я тоді додав, що завдання нашої команди, яка відкривала магазин, зробити, щоб усі ці найкращі речі були за доступною ціною», - розповів о. Іван.

Священичі ризи та одяг, ікони та книги, речі літургійного вжитку, образки, хрести та вервиці, а також подарункові товари та багато іншого для духовної користі кожного  від тепер можна знайти у нововідкритому архиєпархіальному релігійному магазині в Івано-Франківську.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next