АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську в День Соборності України проведуть молитву за мир та припинення війни

Понеділок, 20 січня 2020, 12:57
22 січня, у День Соборності України, в Івано-Франківську, на площі Андрея Шептицького, відбудеться молитва за мир та припинення війни.

Такий захід проводиться, щоб об’єднати Церкви та релігійні організації Івано-Франківщини в молитві задля припинення війни в Україні.

Організовують спільну молитву Івано-Франківська архиєпархія Української Греко-Католицької Церкви, Івано-Франківсько-Галицька єпархія Православної Церкви України, Івано-Франківська єпархія Православної Церкви України, Івано-Франківський деканат Львівської архидієцезії Римо-Католицької Церкви України.

Співорганізаторами є Івано-Франківська обласна рада, Івано-Франківська ОДА та Івано-Франківська міська рада.

День Соборності України – це свято, що нагадує про непорушну єдність українських земель у вільній державі, символізує єдність українців незалежно від політичних поглядів, національності та віросповідання. Організатори закликають громадян, представників влади та політичних лідерів усі свої зусилля та можливості направити на розв'язання військового конфлікту на Сході України. Заохочують також взяти до уваги Господній заклик: «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться» (Мт. 5, 9).

Сьогодні у приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулася пресконференція, на якій представники влади та духовенство  обговорили питання організації та проведення спільної молитви до Дня Соборності України.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next