АКТУАЛЬНО

В ІКВС закінчилися курси чергової групи в'язничних капеланів

П'ятниця, 23 червня 2017, 11:50
22 червня 2017 року в Інституті Кримінально-виконавчої служби завершилися курси капеланів з метою засвоєння базового рівня компетентності у пенітенціарній справі. Таке навчання є передбачено законом про в'язничне капеланство. Чергова група душпастирів отримала сертифікати й посвідчення капеланів. Серед них двоє - отці Української Греко-Католицької Церкви о. Микола Бердник і о. Іван Третяк.

Усього було проведено чотири модулі: правової компетентності, спеціальної компетентності, психолого-педагогічної компетентності та фахової компетентності.

Капеланам видали сертифікати, які засвідчують, що священики пройшли спеціалізоване курсове навчання священнослужителів Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» в обсязі 32 аудиторних годин, що проходило від 20 до 22 червня 2017 року.

Чотириденне навчання завершилося спільною молитвою представників усіх конфесій на знак вдячності за роботу викладачів, а також побажаннями процвітання Інституту, Божої благодаті всім викладачам і плідного співробітництва у майбутньому.

За задумом організаторів навчання у міжконфесійній групі сприяє розвитку взаємного розуміння і братських відносин священиків різних Церков й виховує відчуття солідарності у свідченні справжньої любові. "По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою" (Ів. 13, 35).

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next