АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську проведуть акцію «Нагодуй бідного»

П'ятниця, 13 листопада 2020, 10:56
13 листопада о 13:00 в приміщенні благодійної їдальні Карітасу Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ відбудеться пресконференція з нагоди проведення акції «Нагодуй бідного».

Акція приурочена до Всесвітнього дня убогого, що цього року відзначають 15 листопада, та буде безстроковою. Метою акції є допомогти продуктами потребуючим, а саме особам похилого віку, безхатченкам, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, вдовам, людям з інвалідністю і тим, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Акція «Нагодуй бідного» об'єднала представників різних конфесій. На пресконференції будуть: синкел соціального служіння Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ та директор Карітасу о. Володимир Чорній, адміністратор Івано-Фраківсько-Галицької архиєпархії Православної Церкви України архимандрит Феогност Бодоряк та о. Владислав Іващак Римо-Католицької Церкви України. У заході також візьме участь міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Після пресконференції працівники благодійної їдальні роздаватимуть обіди потребуючим. Гарячі обіди щодня отримують біля двохсот вісімдесяти людей. Це безхатьки, люди з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні сім'ї.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next