АКТУАЛЬНО

В Адміністрації Президента зареєстрували звернення громадян України про захист Патріаршого cобору УГКЦ

П'ятниця, 05 серпня 2016, 14:08
4 серпня 2016 року в Адміністрації Президента України було повідомлено, що звернення громадян України, які просять високопосадовців захистити Патріарший собор УГКЦ від беззаконня на скандальному будівництві, було зареєстровано під номером 433/38950-01.

Як повідомлялося раніше, із перших днів липня 2016 року вірні УГКЦ почали масово звертатися до високопосадовців із вимогою захистити Патріарший собор УГКЦ від беззаконня на скандальному будівництві. Станом на 3 серпня 2016 року було зафіксовано понад 36 тисяч таких звернень, проте листи продовжують надходити на адресу канцелярії Київської архиєпархії і згодом вони будуть передані адресатам.

Нагадаємо, що на сайті Президента України активісти створили електронну петицію: «Захистити Патріарший собор УГКЦ від руйнівного впливу незаконного будівництва житлово-офісного комплексу між вул. Микільсько-Слобідська та Броварським проспектом у Дніпровському районі м. Києва».

Залишилося тільки 40 днів, щоб ця вимога набрала ще 25 тисяч потрібних голосів для обов’язкового розгляду з боку Президента.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next