АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого провели урочистості з нагоди початку навчального року заочного відділення

П'ятниця, 16 жовтня 2020, 16:17
14 жовтня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулися урочисті заходи з нагоди початку навчального року для студентів заочного відділення катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту академії.

Проректор академії отець Андрій Чорненко привітав студентів і працівників від імені архиєпископа і митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина та ректора академії отця Олександра Левицького. Він побажав досягти нових висот в навчанні і науковій діяльності.

Директорка інституту сестра Віталія Іванюк побажала студентам успіхів у новому навчальному році та закликала їх до популяризації в суспільстві фаху богослова, катехита, вчителя християнської етики.

Голова студентського самоврядування академії Андрій Жук привітав учасників свята з початком навчального року і відзначив важливість співпраці і взаємодії між студентами, викладачами та адміністрацією академії.

Проректори академії отець Андрій Чорненко та Олег Білоус вручили пам’ятні відзнаки кращим студентам за результатами минулого навчального року.

Від імені студентів перед учасниками урочистостей виступила студентка четвертого курсу Анжела Михайлюк.

Молитву посвяти студентства Пречистій Діві Марії виголосив отець Микола Мимка Згромадження святого Андрія.

Проректор академії отець Андрій Чорненко помолився з усіма присутніми молитву на початок навчального року та окропив всіх присутніх освяченою водою.

Музичний супровід свята забезпечив гурт прослави від спільноти «Мир вам».

Такі урочистості зініціювала директорка інституту сестра Віталія Іванюк. Підготувати свято їй допомогли студенти-богослови другого курсу академії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next