АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого відбулася презентація видання «Канонічне право Східних Католицьких Церков»

П'ятниця, 04 жовтня 2019, 15:29
В Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація фундаментального наукового видання «Канонічне право Східних Католицьких Церков». Автор книги – доктор канонічного права, професор факультету канонічного права святого Пія Х у Венеції (Італія), голова Товариства українських каноністів отець Андрій Танасійчук.

Розпочав презентацію проректор з навчально-методичної роботи отець Андрій Чорненко, який представив шановного гостя та коротко охарактеризував його науковий і творчий доробок. Відтак отець Андрій Танасійчук розповів детально про мету і завдання свого дослідження, охарактеризував основні частини роботи та акцентував увагу на висновках, до яких дійшов в результаті роботи над джерелами.

Присутні мали змогу задати запитання щодо особливостей творчої діяльності автора та змісту книги. Після завершення презентації отець Андрій Танасійчук подарував авторський примірник видання для Академічної бібліотеки.

 

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next