АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого відбулася зустріч із гостею зі США

Четвер, 29 серпня 2019, 11:33
27 серпня 2019 року Івано-Франківську академію Івана Золотоустого відвідала голова координаційно-виконавчої ради Всеамериканської громадської організації «Нова українська хвиля» пані Мирослава Роздольська.

Пані Мирослава провела переговори з ректором академії отцем-доктором Олександром Левицьким, побувала в аудиторіях та оглянула інші приміщення.

У бібліотеці відбулася зустріч із колективом академії, під час якої гостя розповіла про діяльність українських діаспорних організацій США і Канади. Під час зустрічі виступили: ректор академії отець-доктор Олександр Левицький, проректори отець-доктор Андрій Чорненко і пан Олег Білоус та директор бібліотеки пані Іванна Стрихар.

Директор бібліотеки представила пані Роздольській академічний бібліотечний фонд, зокрема Митрополита Андрея Шептицького, та розповіла про діяльність книгозбірні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next