АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого відбулася презентація монографії

Середа, 05 лютого 2020, 13:21
3 лютого 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація монографії «Літургійне життя священників і вірних в Українській Греко-Католицькій Церкві: Українська Греко-Католицька Церква в період підпілля (1946–1989)», автором якої є синкел у справах мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, доктор літургійного богослов’я, отець Іван Говера.

Вітальним словом презентацію розпочав виконувач обов’язків ректора Академії отець д-р Василь Гоголь, який наголосив на важливості цієї наукової праці для дослідження маловідомих сторінок історії Української Греко-Католицької Церкви.

Автор монографії отець Іван Говера у своєму виступі детально охарактеризував процес наукового дослідження, поділився спогадами про свою безпосередню участь у діяльності підпільної УГКЦ, виокремивши найбільш знакові й показові факти, які містяться у книзі.

Зустріч пройшла у форматі діалогу, в процесі якого всі присутні отримали відповіді на запитання, що їх цікавили.

На завершення презентації директорка бібліотеки пані Іванна Стрихар подякувала отцю Івану Говері за подаровані для академічної книгозбірні примірники наукового доробку.

Присутні мали змогу придбати книгу з автографом автора.

 ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next