АКТУАЛЬНО

В Академії Івана Золотоустого відбулася зустріч з представниками ісламу

Вівторок, 09 квітня 2019, 12:30
4 квітня 2019 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого в рамках проекту «Зустріч з цікавими людьми» побували Муфтій мусульман України, шейх Саід Ісмагілов (Київ) та голова Ісламського культурного центру імені Мухаммада Асада (Львів) Амін Аль Касем.

Під час візиту гості виступили в ефірі обласного телебачення «Галичина», дали інтерв’ю журналістам ТРК «UA:Карпати» і ТРК РАІ.

Представники мусульманської громади України побували в бібліотеці Академії і подарували двадцять шість примірників наукової, релігійної і пізнавальної літератури для академічної книгозбірні, зокрема сучасний україномовний переклад Корану.

Головною подією стала зустріч зі студентами, викладачами та гостями Академії, під час якої Муфтій Саід Ісмагілов виступив з лекцією про іслам та історію мусульман. Далі присутні мали можливість задати запитання гостям та отримати змістовні відповіді.

Зустріч пройшла в дружній та затишній атмосфері.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next