АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого відбувся день відкритих дверей

Середа, 24 лютого 2021, 15:05
У рамках організації вступної кампанії у 2021 році в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбувся день відкритих дверей. До академії завітали майбутні студенти, батьки, вчителі та інші зацікавлені особи з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської і Чернівецької областей.

Перед присутніми виступили проректор з наукової роботи Олег Білоус, проректор з навчальної роботи, протоієрей Андрій Чорненко, відповідальний секретар приймальної комісії академії, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський та голова студентського самоврядування, студент четвертого курсу бакалаврату Андрій Жук.

Представники академії розповіли про історію, сучасний стан і перспективи закладу вищої освіти, про особливості організації навчальної і наукової роботи, про організацію дозвілля, про основні аспекти і етапи вступної кампанії, а також відповіли на запитання присутніх.

Майбутні студенти та всі охочі ознайомилися із матеріально-технічної базою академії, оглянули аудиторії, побували в бібліотеці, відвідали кав’ярню та місця проведення дозвілля.

 Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next