АКТУАЛЬНО

В академії Івана Золотоустого відбувся науково-практичний семінар, присвячений святій Гільдегарді

Понеділок, 12 жовтня 2020, 14:25
В академії Івана Золотоустого відбувся науково-практичний семінар «Гільдегарда Бінгенська: приклад для захоплення і наслідування вчора і сьогодні».

Подія об’єднала як теперішніх, так і колишніх студентів Катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту академії, осіб, які знають і практикують наслідування, в тому числі лікувальні рецепти святої Гільдегарди, а також всіх зацікавлених.

До учасників семінару зі вступним словом звернулася ініціаторка семінару, директорка Катехитично-педагогічного інституту академії, кандидатка наук з богослов’я сестра Віталія Іванюк. Вона зауважила, що організатори заходу мають на меті не тільки познайомити аудиторію зі святою містичкою і вчителькою Церкви, а й дозволити сердечно та емоційно відчути таланти святої Гільдегарди.

Під час проведення семінару були використані музичні твори святої, іконографія, література і театрально представлене історичне середовище праці та саму святу бенедиктинську абатису.

Через комунікаційну платформу ZOOM до семінару мали можливість долучитися всі охочі.

На завершення до учасників семінару звернувся проректор з наукової роботи ІФА Олег Білоус, який наголосив на важливості таких зустрічей з метою ознайомлення та дослідницького вивчення особистостей, які не втратили своєї актуальності й цікаві для сучасного людства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next