АКТУАЛЬНО

В Альмерії проходять реколекції та чергові загальні збори душпастирів УГКЦ в Іспанії

Середа, 25 березня 2015, 16:15
23-26 березня в духовному центрі «Цариці і Пані» (La Casa de Espiritualidad «Reina Señora») Алмеріїйської дієцезії, що на південному сході Іспанії, проходять реколекції та чергові загальні збори для душпастирів УГКЦ в Іспанії. У них беруть участь 18 священиків.

Реколекційні науки на тему управління дарами згідно програми «Жива парафія», які поділені на три частини, проводять владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців греко-католиків в Італії та Іспанії, о. Василь Бойко, Координатор душпастирства УГКЦ в Іспанії, та с. Євсевія Мудранинець, СНДМ, відповідальна у справах катехизації УГКЦ в Італії.

На завершення реколекцій, у четвер, 26 березня, під головуванням владики Діонісія душпастирі проведуть піврічні загальні збори. 

www.chiesaucraina.it

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next