АКТУАЛЬНО

В архикатедрі Тернополя стартував катехитичний проєкт для молоді «Альтернативна п’ятниця»

Понеділок, 09 грудня 2019, 16:01
Близько ста молодих людей узяли участь у першій вечірній зустрічі катехитичного курсу «Вірую», що розпочався 6 грудня в архикатедральному соборі УГКЦ Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Тернополя.

На катехизацію, яка відбуватиметься п’ятничними вечорами Різдвяного посту, прийшли молоді люди віком від шістнадцяти до тридцяти п’яти років. «Це добра нагода для того, щоб провести час у молитві, послухати цікаві катехизи, розважити над Святим Письмом, а також погрітися теплим чаєм», – сказав священник собору Роман Демуш.

Реалізовують ініціативу священники архикатедри та молодіжна спільнота «Діяння апостолів». У рамках циклу «Альтернативних п’ятниць» учасники проєкту матимуть нагоду збагатити свої знання та розуміння «Символу віри» і, за прикладом святого Августина, «зрозуміти, щоб повірити, та повірити, щоб зрозуміти».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next