АКТУАЛЬНО

В архикатедральному соборі Тернополя молодь молилася вервицю солідарності

Понеділок, 09 березня 2020, 22:03
7 березня у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії пройшла акція «Вервиця солідарності молоді за мир в Україні». Представники молодіжних організацій зібралися на спільну молитву в тернопільському архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Зустріч організувала комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Духовні розважання, які читали під час молитви на вервиці, підготували члени спільноти «Українська молодь — Христові».

«Ми мали особливий час спільної молитви для активної християнської молоді міста, — розповідає координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак. — Цього року ми роздумували над славними таїнствами та молилися в різних наміреннях: за розпізнання наших життєвих покликань, за дар покаяння і навернення, за добрі теперішні і наші майбутні сім’ї, за нужденних і потребуючих, за добру долю України і спасіння українського народу».

«Дякуємо Богові, що збирає нас разом і чує наші молитви. Дякуємо Діві Марії за її заступництво. Дякуємо усім присутнім за особливий час разом!» — підсумувала Ірина Драгущак.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next