АКТУАЛЬНО

В Авелліно провели Хресну дорогу

Вівторок, 24 березня 2015, 10:35
22 березня 2015 року до парафії Святих Володимира та Ольги в м. Авелліно, Італія, завітали семінаристи з Бучацької єпархії, які навчаються в папських університетах Рима.

О 10.00 розпочалася Божественна Літургія, яка супроводжувалася співом семінаристів: бр. Ігоря Ільницького, бр. Василя Золотого, бр. Юрія Цегельського.

Після Літургії розпочалася відправа Хресної дороги, яку очолив о. Іван Шуфлат, темою якої були слова Христа: «Візьми свій хрест та йди слідом за Мною!»

«Християнином потрібно бути не тільки в церкві, а в повсякденному житті. Вдома, у колі друзів, на роботі, в транспорті не соромитися визнавати Христа, який віддав за нас життя» – із тексту Хресної дороги.

У молитовній тиші храму, при співі і роздумах, кожен присутній пережив глибоку мить страстей Христових і ми спільно мали можливість пройти разом з Ісусом.

о. Роман Кривий,
капелан УГКЦ м. Авелліно

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next