АКТУАЛЬНО

В Бозе засідала Міжнародна змішана комісія з богословського діалогу між Римо-Католицькою та Православною Церквами

Понеділок, 18 листопада 2019, 09:57
З 11 по 15 листопада 2019 року в монастирі Бозе (Італія) відбулося засідання Міжнародної змішаної комісії з богословського діалогу між Римо-Католицькою Церквою та Православною Церквою.

Співголовами засідання були кардинал Курт Кох, президент Папської ради для сприяння єдності християн та архиєпископ Тельміський Йов Геча, постійний представник Константинопольського Вселенського патріархату при Всесвітній раді церков.

Комітет розглянув перероблений проект тексту під назвою «Примат і синодальність у другому тисячолітті та сьогодні». Передбачається, що наступне засідання Координаційного комітету відбудеться у 2020 році.

Українську Греко-Католицьку Церкву на Комісії представляв о. д-р Іван Дацько, президент Інституту екуменічних студій УКУ.

Пресслужба Інституту екуменічних студій


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next