АКТУАЛЬНО

У Будапешті провели різдвяні реколекції для місцевих греко-католиків

Понеділок, 14 грудня 2020, 16:41
12–13 грудня 2020 року в парафії Покрови Богородиці УГКЦ в Будапешті пройшли дні духовної віднови. Науки провів о. Андрій Белеканич із василіанського монастиря в Марія-Повч (Угорщина).

Основною темою духовних зустрічей була віра. У рамках реколекцій відбулася зум-зустріч отця-реколектанта з учнями церковної Рідної школи в Будапешті. В останній день духовної віднови, після недільного Богослужіння, відбулася зустріч гостя із Марія-Повчі із молоддю парафії, під час якої священник розповів про монаше покликання та монастирське життя.

На завершення о. Дам’ян Габорій, душпастир місцевої парафії, привітав отця Андрія з іменинами, подякував йому за візит і побажав витривалості у відновленні монашого життя в монастирі Марія-Повчі та у здійсненні духовної опіки українців-греко-католиків у Ніредьгазі, до якої  отець Андрій нещодавно приступив.

За матеріалами пресслужби УГКЦ в Угорщині


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next