АКТУАЛЬНО

У Будапешті відбулася міжконфесійна молитва за Україну

Субота, 16 квітня 2022, 12:51
12 квітня в головному храмі для студентів у Будапешті відбулася чергова молитва за Україну.

Молитву очолив римо-католицький єпископ із Сомбатхей владика Сикей Янош, керівник соціального відділу Конференції католицьких єпископів. У молитві взяли участь єпископ лютеранської церкви Лакнер Пал, пастор реформаторської церкви Шогор Чаба, представник угорського екзархату Вселенського Константинопольського патріархату отець Йосиф Отвош та представник Української Греко-Католицької Церкви в Угорщині отець Дам’ян Габорій.

Молитовний супровід у церкві надавав хор спільноти Святого Егідія. Під час молитви в храмі прозвучала українською мовою молитва «Отче наш».

На завершення отець Дам’ян Габорій подякував спільноті Святого Егідія, організатору екуменічних та міжконфесійних молитов за Україну, які проводяться в систематично в Будапешті.

Пресслужба УГКЦ в Угорщині

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next