АКТУАЛЬНО

Під час посту в Івано-Франківській архиєпархії реалізують проект «Місії тверезості»

Вівторок, 18 березня 2014, 14:14
«Молоді хлопці і дівчата, які віддали на Майдані своє життя за волю і краще майбутнє України, бажали одного – щоб наступники усвідомили сенс свого життя, почали бути відповідальними за свої вчинки. Нетвереза людина не може діяти вільно (її діями керує алкоголь) і не може усвідомити відповідальність за вчинене». Такими словами 12 березня звернувся до студентів двох калуських навчальних закладів - Коледжу культури і мистецтв та Політехнічного коледжу - голова Комісії у сфері охорони здоров’я о. Руслан П’яста.

Увечері в парафії Архистратига Михаїла в рамках нічних чувань відбулися Місії тверезості. Після Хресної дороги було започатковано Золоту книгу тверезості, установлено в останній четвер місяця служити Літургію і Акафіст за узалежнених.

На закінчення Місії промовляв декан о. Михайло Бігун, який подякував о. Руслану П’ясті та о. Ярославу Рохману, голові Руху «За тверезість життя», за добру Великопісну ініціативу – тверезість життя в наміренні оздоровлення своїх ближніх-узалежнених та за оновлення України.

14 березня на запрошення декана Болехівського протопресвітеріату о. Дмитра Павлика вищевказані священнослужителі проведели семінар-практикум  для дітей Болехівської загальноосвітньої школи.

У парафії Успіння св. Анни отці відслужили Хресну дорогу, під час якої о. Руслан П`яста виголосив проповідь-поучення про причини і наслідки вживання алкоголю. На завершення Місії тверезості було засновано Золоту книгу тверезості, в якій першим вписався парох, даючи добрий приклад іншим і виявляючи свою небайдужість у боротьбі з алкоголізмом.

Інформаційна служба руху «За тверезість життя»
Івано-Франківської aрхиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next