АКТУАЛЬНО

У день свята Різдва Христового відбулися традиційні відвідини в'язнів

П'ятниця, 08 січня 2016, 07:24
Коли прийшов Спаситель у світ, як пише євангелист Матей, "народ, що сидів у темряві, побачив Світло". Ці слова актуальні для нас як ніколи, коли ми спокушувані злом і потребуємо Божої помочі. Такі прості різдвяні символи дарують незабутнє почуття зустрічі, - зустрічі, яка здатна перемінити життя.

У різдвяні дні відбуваються святкові богослужіння та відвідини в'язнів у багатьох пенітенціарних установах України. У центрі уваги Церкви є також персонал Державної пенітенціарної служби України, який перейшов на посилений режим несення служби. 7 січня, на Різдво, вифлеємський вогонь миру прийняли чергові пенітенціарії в Київському слідчому ізоляторі та в Бучанській виправній колонії № 85.

Протоієрей Костянтин Пантелей передав вифлеємський вогонь, різдвяні освячені просфори, календарі господарській обслузі, хворим у медчастині, ув'язненим чоловікам, жінкам та неповнолітнім, що утримуються у Київському слідчому ізоляторі, а відтак в'язні, що знаходяться на лікуванні у міжобласній лікарні пенітенціарної системи у колонії № 85. 

Пенітенціарне душпастирсво УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next