АКТУАЛЬНО

У Дрогобичі відбувся навчальний семінар для греко-католицьких прес-секретарів

Вівторок, 18 листопада 2014, 11:36
17 листопада в в реколекційному будинку Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в Дрогобичі відбувся навчальний семінар, участь в якому взяли дванадцять єпархіальних прес-секретарів. Навчальний семінар провів Володимир Ільченко, доцент Інституту журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат філологічних наук, заслужений журналіст України. Про це повідомив о. Олег Чупа, прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

Керівник семінару ознайомив присутніх із видами та елементами інформаційних заміток. Розповів також про основні складові жанру репортажу. Відтак кожен учасник семінару зміг практично застосувати нові знання. Після навчання єпархіальні прес-секретарі зустрілися із владикою Ярославом (Прирізом), Єпископом Самбірсько-Дрогобицьким УГКЦ. Владика Ярослав розповів учасникам зустрічі про історію та діяльність цієї єпархії. Єпископ також відзначив важливість місії церковних мас-медіа у проповіді Божого Слова.

Наприкінці зустрічі о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ, разом із спільнотою прес-секретарів обговорили плани нових семінарів.

Варто зазначити, що навчальні семінари для єпархіальних прес-секретарів розпочалися в 2011 році і проводяться двічі на рік щоразу в іншій єпархії.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next