АКТУАЛЬНО

У Дрогобицькій семінарії урочисто завершився навчальний рік

Понеділок, 22 червня 2020, 16:16
У суботу, 20 червня, у Дрогобицькій духовній семінарії завершився 2019-2020 навчальний рік, другий семестр якого пройшов по-особливому з огляду на обмежувальні заходи, запроваджені органами державної влади. З нагоди завершення академічного процесу в семінарійному храмі було відслужено Архиєрейську Божественну Літургію, яку очолив преосвященний владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, у спіслужінні з ректоратом і викладачами семінарії. Особливо урочистий цей день став для випускників семінарії, яких молитовно підтримували їхні родичі, друзі та знайомі.
Наприкінці богослужіння цьогорічні випускники отримали з рук ректора семінарії, митрофорного протоієрея доктора Мирона Бендика, дипломи, а преосвященний владика Ярослав уділив їм нижчі свячення (свічконосця, читця-співця та піддиякона) як вінець семінарійної духовної та інтелектуальної формації. 
 
Владика Ярослав привітав колишніх семінаристів із закінченням навчання, а також подякував усім, хто спричинився до їх підготування до священства, а зокрема ректорату, викладачам та родинам випускників. Ректор семінарії висловив подяку преосвященному владиці Ярославу за постійний супровід семінаристів. Після урочистого богослужіння відбулася святкова трапеза.
 
Джерело: dds.edu.ua
Фото: Ярослав Медянко
 
 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next