АКТУАЛЬНО

У Дубні освятили пам'ятний знак Небесній сотні

Понеділок, 12 травня 2014, 16:49
11 травня в храмі Вознесіння Господнього м. Дубна відбулося святкування. Парафіяни разом із о. Романом Бобесюком та о. Леонідом Григоренком, ЧНІ, вітали владику Йосафата (Говеру), Екзарха Луцького, який очолив Божественну Літургію.

У своїй проповіді про розслабленого владика наголосив на солідарності з іншими та любові до ближнього. Крім того, він відзначив роль матері у всіх сферах життя і подякував матерям за дар материнства.

Після Літургії діки віршами привітали матерів, а Катерина Миронюк, солістка-бандуристка з м. Києва, завершила привітання, виконавши твір "Аве, Марія".

Пізніше відбулося освячення пам'ятного знака Небесній сотні, який парафіяни встановили на території храму. Із словом виступили: Василь Михайлович Антонюк (міський голова), Юрій Юрійович Шесталюк (заступник голови районної державної адміністрації), сотник із м. Рівного.

У післяобідній час у районому будинку культури відбулася святкова академія-реквієм за участю місцевих митців (Галини Мосійчук, Миколи Оттова, Сергія Рачинця, Юлії Николайчук), солістки-бандуристки Катерини Миронюк та славнозвісного духового оркестру «Гармонія Нобіле» (м. Івано-Франківськ). Виступ був присвячений усім матерям, а особливо матерям Героїв України.

Владика Йосафат (Говера) подякував усім учасникам і організаторам свята. Екзарх наголосив на важливості любові до Матері Небесної, матері земної і до матері України. На знак вдячності владика вручив подяки всім учасникам за те свідчення Божої любові, яке митці душевно передали через виконання творів. 

Інформаційна служба парафії Вознесіння Господнього

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next