АКТУАЛЬНО

В екуменічній молитві за мир в Україні та єдність християн взяли участь представники усіх християнських Церков Львова

Четвер, 23 січня 2020, 11:26
У середу, 22 січня, у львівському гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбувся екуменічний молебень за мир в Україні та єдність усіх християнських конфесій.

У заході, який організував Інститут екуменічних студій Українського католицького університету, взяли участь духовенство Греко-Католицької, Римо-Католицької, Православної та Протестантської Церков м. Львова.

Очолив спільну молитву єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ Володимир Груца, який звернувся до численної громади вірних із закликом до єднання і праці над тим, щоб плекати у собі чесноту людяності. Також участь в екуменічному молебні взяли отці-капелани Львівської архиєпархії УГКЦ.

Матеріали до Всесвітнього тижня молитов за єдність християн 2020 року підготували християни Церкви Мальти та Гоцо (Християни Мальти Разом). По завершенні молитви «P&P квінтет» виконав народні колядки в авторському аранжуванні.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next