АКТУАЛЬНО

У Гарнізонному храмі у Львові презентуватимуть книгу військового капелана «Соняхи. Духовність на час війни»

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 11:31
У неділю, 1 листопада 2015 року, о 16.30 в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбудеться презентація книжки «Соняхи. Духовність на час війни». Автором цієї праці є о. Андрій Зелінський - військовий капелан, який постійно здійснює своє служіння в зоні АТО.

Як зазначає сам автор книги, вона – про друзів і для друзів, а тому написана з любов’ю та щирою вдячністю. Тут зібрані тексти про глибоке і про глибоко людське, про духовний вимір людського досвіду війни та про справжню любов, здатну перемінити людину на сонце, а наш спільний біль – на радість спільної надії.

У книжці йдеться про молодих офіцерів Збройних сил України, які є втіленням жертовної служби своєму народу. Тому «Соняхи» водночас є і даниною світлій пам’яті тим, хто в час, коли Україну огорнула темрява і страх, запалав соняхами на полях української журби.

Під час презентації квартет Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької виконає на пам'ять про Героїв України - учасників АТО, кілька музичних творів. Ласкаво запрошуємо всіх зацікавлених!

Довідка. Андрій Зелінський — священик УГКЦ, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», військовий капелан. Своє капеланське служіння серед військовослужбовців розпочав 2006 року в Академії сухопутних військ у Львові, а з червня 2014 року бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, у Пісках, Дебальцевому та під Маріуполем Донецької області. 

Повідомила Анна Гуменюк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next