АКТУАЛЬНО

У Городку проведено ІІІ єпархіальний турнір з міні-футболу серед священиків Стрийської єпархії

Четвер, 18 вересня 2014, 15:12
17 вересня 2014 року в м. Городок на Львівщині відбувся турнір з міні-футболу серед священиків Стрийської єпархії УГКЦ. Змагання були присвячені вшануванню Дня Бога-Творця. Турнір, участь у якому взяло п’ять команд, проходив на місцевому стадіоні «Колос». Організатором змагання було Бюро з питань екології, що діє при Стрийській єпархії.

Перед початком футбольного турніру його учасники - команди священиків, які представляли п’ять районів, котрі належать до Стрийської єпархії (Стрийський, Жидачівський, Городоцький, Миколаївський і Перемишлянський райони), у храмі Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Городок молилися Молебень до Серця Христового за мир в Україні і єдність українського народу. Під час Молебню було зачитано Звернення Бюро УГКЦ з питань екології до Дня Бога-Творця.

Після закінчення Богослужіння, о 12:00, на міському стадіоні «Колос» змагання розпочалися співом Гімну України та спільною молитвою. Турнір проходив за круговою схемою – усі команди-учасниці зіграли між собою по одній грі, тривалість якої – 2 тайми по 10 хвилин. У кожній команді грало по 6 учасників, а змагання обслуговували кваліфіковані арбітри.

Переможцями турніру стала команда священиків Стрийського району. Склад команди-переможниці: о. Олег Кобель, адміністратор парафії Преподобної Параскеви Тернавської с. Кавське, о. Мирон Гринишин, адміністратор катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий, о. Володимир Гавриляк, адміністратор парафії Святого Євстахія с. Любинці, о. Володимир Гатайло, адміністратор парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Слобідка, о. Ігор Дорош, сотрудник парафії Святих Володимира і Ольги м. Стрий, о. Олексій Федорович, сотрудник парафії Святих верховних апостолів Петра і Павла м. Стрий та диякон Роман Федишин.

Решта команд розташувалися таким чином: ІІ місце – Перемишлянський р-н, ІІІ місце – Городоцький р-н, IV місце – Жидачівський р-н, V місце – Миколаївський р-н.

На завершення відбулася церемонія нагородження. Кожна з команд-учасниць отримала пам’ятні кубки, а також літературу на екологічну тематику, які під спільні оплески всіх команд-учасниць вручили о. Олег Кобель, референт Бюро з питань екології Стрийської єпархії та о. Назарій Греділь, який ще раз привітав переможців і подякував усім священикам, які прибули до Городка та взяли участь у турнірі.

Також було вручено індивідуальні нагороди найкращим гравцям турніру. Найкращим воротарем було визнано диякона Романа Федишина з команди Стрийського району, найкращим захисником – о. Володимира Соколовського з Жидачівського району, а найкращим бомбардиром став о. Володимир Ганчій з Перемишлянського району, який забив 5 голів у ворота суперників.

Насамкінець усі священики – учасники змагань, спільно помолилися і подякували Богові-Творцеві за вдало проведений день.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next