АКТУАЛЬНО

В Харківській області завершилися “Веселі канікули з Богом”

Понеділок, 10 липня 2017, 11:29
З ініціативи Катихетичної комісії Харківського екзархату було проведено “Веселі канікули з Богом”. Впродовж червня в Харківській області пройшли чотири дитячі табори: в Харкові, Покотилівці, Люботині та Вільчі.

Аніматорами цього року були представники парафіяльної спільноти храму св. Миколая Чудотворця м. Харкова «Квіти Слобожанщини», які попередньо пройшли декілька вишколів на тематичних семінарах з проведення та організації літніх таборів. У роботі їм допомагали семінаристи Паньків Маркіян і Віталій Фещак, а також пані Марина Степанова з “Карітасу Харків”, Андрій Костів зі Львова.

Під час табору було станцьовано безліч бансів та навіть придумано новий, проводилися різноманітні ігри, де діти проявили свою кмітливість та спостережливість. На “майстерках” учасники табору вирізали цілі пачки паперу, змалювали всі фломастери та навчилися робити цікаві вироби власноруч, які потім презентували своїм батькам.

У ході “Веселих канікул” було проведено багато занять-катехизацій, під час яких малеча мала можливість роздумувати над блаженствами, життям Патріарха Йосипа Сліпого, своїми вчинками і майбутнім. День розпочинався та завершувався молитвою, де діти дякували Богу та батькам за цей чудовий час.

Завершенням кожного табору була Свята Літургія, після якої діти продемонстрували батькам вивчені банси та пісні, свої таланти та досягнення, опісля чого на них чекав солодкий стіл.

Дякуємо всім, хто долучився до організації таборів, адже спільними зусиллями було зроблено велику справу – виховання молодого покоління.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next