АКТУАЛЬНО

У Херсоні провели курс із медіаосвіти для парафій Одеського екзархату

Понеділок, 14 грудня 2020, 17:02
12 грудня в Херсоні, у монастирі Святого Володимира Великого, ЧСВВ, відбувся курс із медіаосвіти «Парафія комунікує: від громади до світу. Знати. Думати. Діяти». У навчанні взяли участь духовенство і миряни Одеського екзархату, які є відповідальними за комунікацію при парафіях.

Навчальна зустріч розпочалася з Молебню до Богородиці у храмі Святого Володимира Великого, який очолив о. Ігнатій Москалюк, ЧСВВ. Опісля представники парафій знайомилися з інструментами та способами ефективної комунікації церковних спільнот.

Спікерами курсу були: о. Тарас Жеплінський, керівник Інформаційного відділу Департаменту інформації УГКЦ, та Микола Мудрик, голова Пресслужби Одеського екзархату УГКЦ. Цей курс відбувається за особливої підтримки правлячого екзарха Одеського владики Михайла Бубнія. 

Варто зазначити, що навчальна програма «Парафія комунікує: від громади до світу. Знати. Думати. Діяти» спеціально розроблена відповідно до потреб парафій УГКЦ, а в цьому випадку адаптована до контексту парафій на Півдні України.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next