АКТУАЛЬНО

В єпархії Святого Йосафата в Пармі (США) провели реколекції для духовенства

Понеділок, 27 квітня 2015, 10:56
21-24 квітня 2015 року в реколекційному центрі «Лойола» міста Клінтон, штат Огайо (США), відбулися щорічні реколекції для духовенства єпархії Святого Йосафата в Пармі УГКЦ.

Реколекції цього року провів владика Павло (Хомницький), Єпарх Стемфордський. У духовних науках єпископ акцентував на особливостях священичого служіння вірянам Української Греко-Католицької Церкви в Сполучених Штатах Америки. Реколектант зосередився на важливості для священиків бути автентичними учнями Христа, не зводячи погляду з Мети, якою є наш Господь і Спаситель Ісус Христос, не зважаючи на спокуси сучасного світу та не переймаючись тривіальними речами, які можуть відвести священика від конкретної місії, котру Церква йому поручила. Владика Павло також пригадав учасникам реколекцій про важливість тримати живим щоденне молитовне життя, особливо літургійне життя, як джерело справжнього співпричастя з Господом. Він рівно ж підкреслив значення довіри повною мірою священичого служіння Господеві, смиренного слідування за Ним. Попросив священнослужителів, щоб вони пам'ятали, що мають подавати людям животворну Благовість Ісуса Христа ласкавим і милосердним чином.

Крім єпархіальних священиків, у реколекціях узяв участь новий правлячий архиєрей єпархії - владика Богдан (Данило), який на закінчення духовних наук подякував владиці Павлові від імені духовенства за те, що поділився своїм словом мудрості з учасниками реколекцій та побажав йому найобильніших Божих благословень у його єпископському служінні.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next