АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії 8 лютого молитимуться за жертв торгівлі людьми

Четвер, 08 лютого 2018, 10:46
У відповідь на заклик Святішого Отця Франциска 8 лютого в парафіях Київської архиєпархії проведуть молитву за жертв торгівлі людьми.

Із подібним закликом Папа Франциск звернувся на загальній аудієнції з нагоди Всесвітнього дня молитви за жертв торгівлі людьми, що відзначається 8 лютого. Тема цьогорічного відзначення звучить: «Міграція без торгівлі людьми. Так свободі! Ні торгівлі людьми!».

«Маючи мало можливостей користуватися законними каналами, чимало мігрантів вирішують ризикнути, використовуючи інші шляхи, на яких їх підстерігають зловживання різного характеру, експлуатація та зведення у рабство. Кримінальні структури, залучені до торгівлю людьми, використовують ці мігрантські маршрути, щоб приховати свої жертви серед мігрантів і біженців. Заохочую, отже, усіх – громадян та інституції – об’єднати зусилля для запобігання торгівлі людьми та забезпечення жертвам захисту й допомоги. Молімося всі за те, щоб Господь навернув серця торговців людьми й дав надію на повернення свободи тим, які страждають від цього ганебного лиха», – закликав Святіший Отець.

Прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next