АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії створено новий веб-ресурс

П'ятниця, 06 вересня 2013, 12:29
У Київській архиєпархії УГКЦ почав працювати сайт паломницького центру – www.palomnyk.kiev.ua. Паломницький центр св. Андрія Первозванного був утворений у червні цього року відповідним декретом Блаженнішого Святослава.

За словами керівника паломницького центру о. Дам’яна Габорія, основним його завданням є організовувати паломництва Україною та за її межами для вірних архиєпархії. «Розвиватимемо також паломницькі місця на території Київської архиєпархії: Вишгород, де щороку в травні відбувається проща для вірних архиєпархії, а також місця, які були зрошені кров’ю наших мучеників – Умань, Бердичів та інші», − зазначив о. Дам’ян.

Паломницький центр тісно співпрацює з Патріаршим паломницьким центром та запрошує до співпраці інші офіційні церковні паломницькі центри.

 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next