АКТУАЛЬНО

У Коломиї молодь навчалася виступати перед публікою

Вівторок, 09 травня 2017, 15:01
Знову в стінах Коломийсько-Чернівецької єпархії лунали дзвінкі голоси молодих людей. Причиною зустрічі стала Академія успішної молоді, яка в Коломиї відбулася четвертий раз.

Крім навчальної програми на учасників чекала зустріч із міс Anne Bates Linden, директором фонду Ukraine works Ltd, яка приїхала зі Сполучених Штатів Америки, щоб донести до молоді досить серйозну проблему суспільства. Розповідь була про фатальний алкогольний синдром (ФАС), що виникає внаслідок вживання алкоголю під час вагітності.

Також для молоді представили фільм, в якому з перших уст було передано весь масштаб фатального алкогольного синдрому та труднощі, пов’язані із ним. Юні академіки з відповідальністю поставилися до цієї ситуації та домовилися активно поширити інформацію про ФАС у своїх парафіях та школах, відчуваючи за собою місійне завдання. 

Наступного дня, після спільної молитви на Божественній Літургії в катедральному соборі м. Коломия, розпочався тренінг, який вела тренер Мар’яна. 

Тема четвертої сесії - “Публічний виступ”. Головною метою сесії було навчити учасників правильно та впевнено вести себе перед публікою.

Теорію, яка була підготовлена та представлена тренером, учасники змогли втілити в практику, а саме знявши коротке відеопредставлення. Проаналізувавши кожного та вказавши на помилки, молодь мала виконати інше завдання - підготувати певне відеозвернення. Свою роботою учасники виконали на відмінно і разом із тренером порівняли два виступи та помітили, що останній був більш вдалий. 

Протягом дня молоді енергійні і активні люди вивчали нові рухливі ігри та банси, які можуть застосувати у своїй спільноті чи на парафії. 

Зустріч закінчилася підбиттям підсумків і приємним дозвіллям на природі. Усі залишилися задоволеними та роз’їхалися по своїх домівках втілювати побачене. 

Прес-служби Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next