АКТУАЛЬНО

У Коломийсько-Чернівецькій єпархії відбулося закриття Року Божого милосердя

П'ятниця, 18 листопада 2016, 12:42
17 листопада в катедральному соборі Преображення Христового відбулася Святкова Літургія, яку очолив владика Василь (Івасюк), Єпарх Коломийсько-Чернівецький УГКЦ.

Співслужили з владикою декани єпархії, а також близько ста священнослужителів. Архиєрей виголосив проповідь, провідною темою якої було милосердя.

"Церква - особливе місце Божого милосердя, - навчає архиєрей. - Бог ніколи не втомлюється нас вибачати, це ми втомлюємося звертатися до Його милосердя. Господь вибачає нас "до сімдесяти paз пo сім" (Mт. 18, 22) і тому завжди бере заблуканих і поранениx. Ніхто не зможе відсторонити нас від цієї безмежої любові, хіба що ми втечемо самі. Бог установив Церкву і через неї даpує милосердя кожному. З боку людини треба вміти отримати пробачення за свої проступки і тоді почути голос люблячого Бога та прийняти цей подарунок".

Далі продовжилася Літургія, під час якої кожен присутній мав змогу приступити до Таїнства Покаяння та Євхаристії. На завершення священнослужителі разом із вірними пройшли через Двері милосердя, а владика Василь уділив усім архиєрейське благословення і повний відпуст.

Прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next