АКТУАЛЬНО

У Коломийсько-Чернівецькій єпархії відбувся фестиваль-розколяда під назвою "З нами Бог!"

Понеділок, 08 лютого 2016, 11:17
У Палаці культури міста Коломиї 7 лютого відбувся фестиваль-розколяда під назвою "З нами Бог!" Організувала захід Катехитична комісія Коломийсько-Чернівецької єпархії спільно з міським відділом культури.

Розколяду розпочав молодіжний хор катедрального собору Преображення Господнього "Діти Світла". Поблагословив фестиваль декан коломийський о. Роман Кіцелюк, який у своєму слові передав вітання та благословення від правлячого архиєрея Коломийсько-Чернівецької єпархії Василя (Івасюка), а також запросив всіх присутніх до приємного перегляду та прослуховування фестивалю.

Усі учасники були дуже задоволені організацією дійства, адже вже протягом багатьох років Коломия стає місцем зустрічі для дітей та дорослих нашої єпархії. Колядуючи, вони прославляли народження Господа нашого Ісуса Христа, а також оспівували гірку долю нашого народу. Не оминули в своїх колядках героїв Небесної сотні та загиблих в зоні АТО.

Цього року на фестиваль прибуло близько 30 колективів з різних куточків єпархії, кожен з них був нагороджений грамотою, а також цінним подарунком.

На закінчення фестивалю сестра-монахиня Клара Сидорик, голова Катехитичної комісії Коломийсько-Чернівецькій єпархії, подякувала всім присутнім за те, що не залишилися байдужими до цього фестивалю та прийшли підтримати колективи.

Прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next