АКТУАЛЬНО

У Криму відбулися Різдвяні реколекції для родин священиків

П'ятниця, 03 січня 2014, 16:17
У Кримському деканаті УГКЦ вже стало доброю традицією проводити сімейні реколекції для священиків, їхніх дружин та дітей. Таку ідею ще в 2010 році підтримав владика Василь (Івасюк), Екзарх Одесько-Кримський, який свого часу був на духовних вправах у м. Алупка. Цього разу такі передріздвяні реколекції, починаючи з 30 грудня, проходили в Євпаторії, у парафії Покрови Пресвятої Богородиці. Проводив науки о. Микола Квич. Про це повідомляє прес-служба Одесько-Кримського екзархату УГКЦ.

Розпочалися духовні вправи з Молебню до Христа-Чоловіколюбця, який очолив протоієрей Ігор Гаврилів, декан Кримський. «Для дружин священиків такі зустрічі є дуже важливими та потрібними. На місійних теренах важче плекати добрі традиції, як сімейні, так і церковні, ніж там, де адміністративні структури нашої Церкви більше розвинуті. Нашим добродійкам часто бракує спілкування між собою, бо парафії знаходяться на відстані понад 100 кілометрів одна від одної. Тому  наші жінки мають особливе покликання  - розділяти священиче служіння з чоловіком, який також потребує  підтримки», - наголосив отець-реколектант.

На завершення такої духовної обнови діти під керівництвом їмості Людмили підготували цікаві сценки та руханки на християнську тематику. Відтак всі присутні вітали одне одного з Новим 2014 роком.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next