АКТУАЛЬНО

У ЛМГО «Українська молодь – Христові» обрали голову організації

Понеділок, 05 грудня 2016, 11:27
2 грудня у ЛМГО «Українська молодь – Христові» відбулися вибори голови та проводу організації. Згідно з підсумками голосування новообраною головою стала Кутнів Христина – дійсний член УМХ.

Новообрана голова пообіцяла розширити діяльність організації, відновити забуті традиції, а також почати розвиток УМХ у нових векторах, робили наголос на духовній та церковній сферах,  щоб оживити організацію.

Усі члени ЛМГО «Українська молодь – Христові» сердечно вітають новообраного голову й очікують від неї нових, свіжих ідей. Зичимо Христині, щоб Дух Святий щоразу діяв в її житті, допомагаючи робити правильні й своєчасні рішення. Нехай Божа Мудрість і заступництво праведного митрополита Андрея супроводжує новообраний провід упродовж усього часу служіння для організації!

Довідка: Христина Кутнів - дійсний член УМХ, головний редактор часопису "Вірую", закінчила Український католицький університет за спеціальністю історія й приділяє багато часу вивченню історії становлення Організації УМХ та особі митрополита Андрея і о. Климентія Шептицьких. Окрім цього, новий голова продовжує навчання на магістерській програмі з екуменічних студій, що допомагає їй розвивати журналістські та богословські навички.

Інформаційний відділ УМХ

ТЕГИ: вибори, УМХ
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next