АКТУАЛЬНО

У Мелітопольській виховній колонії відбувся різдвяний концерт

Середа, 13 січня 2016, 11:37
11 січня 2016 року Мелітопольську виховну колонію відвідали представники душпастирства Української Греко–Католицької Церкви з концертною програмою для вихованок установи, присвяченою Різдвяним святам. У виконанні Київського молодіжного хору церкви Святого Василія Великого прозвучало багато колядок.

Уже вдруге свято Різдва хор "Захід" у складі: Руслана Даниліва, Григорія Кушніра, Олександра Богомаза, Романа Гридковця, Юлії Шкромиди, Маркіяна Святя, Ігоря Калісецького, Ольги Лукавської, Северина Наливайка, Ярини Чепіги - проводить у Мелітополі. Цього року хор відвідав також виховну колонію, де утримуються неповнолітні юнки. Митрофорний протоієрей, адміністратор парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у м. Мелітополі о. Петер Креніцький супроводив виступ хору із колядками своєю проповіддю. Отець Петро привітав вихованок і співробітників установи зі святом Різдва Христова, побажав благословення миру, здоров’я і добробуту.

Також хор дівчат подарував гостям свою пісню. На обличчях світилася радість. Не обійшлося і без подарунків – усі отримали солодощі та добрий настрій. Заступник начальника із соціально-виховної та психологічної роботи Інна Чернікова зазначила, що для дівчат, які в силу життєвих обставин опинилися в місцях позбавлення волі, такі зустрічі з релігійними організаціями дуже позитивно впливають на  їх моральний образ та в цілому на всю соціально-виховну роботу.

Світлини про захід можна переглянути за посиланням.

За матеріалами прес-служби ДПтС України у Запорізькій області

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next