АКТУАЛЬНО

В Міжнародному Євхаристійному конгресі візьмуть участь особи з вадами слуху

Понеділок, 11 квітня 2011, 15:17
П‘ятдесятий Міжнародний Євхаристійний конгрес відбудеться 10-17 червня 2012 року в м. Дубліні, Ірландія. Тема цьогорічного форуму - “Євхаристія: Єдність з Христом і один з одним”. Центр душпастирства осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ запрошений взяти участь у католицькій прощі глухих.
П‘ятдесятий Міжнародний Євхаристійний конгрес відбудеться 10-17 червня 2012 року в м. Дубліні, Ірландія. Тема цьогорічного форуму - “Євхаристія: Єдність з Христом і  один з одним”. Центр душпастирства осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ запрошений взяти участь у католицькій прощі глухих. Разом із міжнародними організаціями делегація з УГКЦ буде залучена до секційної роботи. На цьому зібранні Центр “Надія” представить досвід служіння глухими в УГКЦ.  Участь у такому форумі є виявом належності до міжнародного руху служіння і  допомоги глухим людям, розсіяним по всьому світі і зібраних навколо Євхаристії. Окремою частиною цього Конгресу буде Євхаристійна проща  спільнот глухих людей, також центрів, капеланів, які займаються душпастирством глухих. Спільно з Міжнародною католицькою фундацією служінню глухим, католицькими спільнотами глухих  із різних країн світу, організатори Конгресу хочуть представити в літургійному і богословському вимірі аспекти життя людини, яка не чує. “Шлях Глухих” є молитовною модерацією і частиною Конгресу і відбудеться 14-16 червня 2012 року в кампусі  Дублінського університету. Особи, які мають досвід у такому служінні і які володіють жестовою мовою, можуть більше дізнатися,  написавши на адресу: [email protected].   Довідка:

Центр Душпастиртва осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ

Центр “Надія” УГКЦ заснований Архиєпископом Львівським Ігорем (Возьняком) декретом від 12 березня 2009 року як координаційний орган для моніторингу життєвої ситуації осіб з вадами слуху і для швидкої реакції Церкви на їхні потреби. Центр - це єдина структура УГКЦ, яка займається пасторальною діяльністю для глухих і ставить собі за мету вирішення складних завдань, які неможливо здійснити силами однієї інституції. Центр ініціює середовища сприяння глухим людям і є відкритим до міжінституційної співпраці.  

Повідомив о. Олег Лазуркевич,

директор Центру “Надія” УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next