АКТУАЛЬНО

У Нью-Джерсі відбувся молодіжний з’їзд

Вівторок, 10 червня 2014, 14:32
1 червня 2014 молодь Нью-Джерського деканату зібралася в храмі Святого Івана Хрестителя що в Уіппані, Нью-Джерсі, щоб поміркувати над темою "Зустріч Христа". У заході взяли участь близько 85 молодих людей. Повідомив о. Іван із згаданої парафії.

На початку молоді люди слухали п. Джеррі Чира, президента і виконавчого директора Creative Solutions Unlimited, автора книги "Не бійтеся бути Великими". Після цього молодь помолилася Божественну Літургію в храмі.

Згодом учасники заходу взяли участь в грі "Дам'ян", заснованій на житті о. Дам’яна, бельгійського католицького священика, який жив і служив на о. Молокія (Гаваї) з 1873 по 1989 рр. Цей священик був канонізований 11 жовтня 2009 року. Потім молоді люди, поділившись на дискусійні групи, обговорили труднощі, які виникають у християнському житті, та місце молоді в Церкві.

Наприкінці молоді люди заспівали пісню "Поклади руку", написану спеціально для цього молодіжного з'їзду.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next