АКТУАЛЬНО

В Обухові відзначили храмовий празник у честь святого Антонія Печерського

Четвер, 25 липня 2019, 10:59
23 липня 2019 року в Обухові, що на Київщині, відзначили храмовий празник на честь святого Антонія Печерського, який є покровителем місцевого монастиря монахів Студійського уставу.

Святкові богослужіння очолив ігумен Свято-Успенської  Унівської лаври ієромонах Ілля Мамчак. Разом із ним співслужили ієромонахи та священники Київської архиєпархії УГКЦ.  

Окрасою свята став крилосний хор  "KLIROS" зі Львова під керівницвом пані Нелі Ільченко. Як повідомили у парафії, хористи возвеличили богослужіння прекрасним духовним співом. Хор співав Велику вечірню з литією та Божественну Літургію.

Цього дня у храмі Святого Антонія Печерського було також освячено іконостас отцем ігуменом Іллею. Відтак після молитви хор "KLIROS" подарував для вірян духовно-пісенні твори.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next