АКТУАЛЬНО

В Одесі обговорили можливості примирення у суспільстві на прикладі успішних моделей соціального підприємництва

Понеділок, 14 березня 2016, 12:23
11 березня, з ініціативи Української Греко-Католицької Церкви, одесити мали змогу відвідати відкриту лекцію Зиновія Свереди, доктора соціальної економіки, президента Українського кооперативного альянсу, доцента Римського університету (Італія), експерта з питань сталого розвитку та проектування кооперації та соціального підприємства в Україні.

Головною темою запропонованою лектором для обговорення в Impact Hub Odessa було «Примирення у суспільстві на прикладі успішних моделей соціального підприємництва». Пан Зиновій, зокрема, представив досвід та роль українського кооперативного руху і його вплив на відродження економіки сучасної України. Однією з умов розвитку такої ініціативи є солідарність у громадах та активність молоді.

Говорячи про успішних соціальних підприємців та кооператорів, особливу увагу було приділено митрополитові Андреєві Шептицькому, який один із перших розпочав втілювати в життя моделі соціального підприємництва та кооперації.

На завершення зустрічі п. Зеновій Свереда відповів на численні запитання аудиторії.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next