АКТУАЛЬНО

В Одесі відбувся похід за життя та сімейні цінності: «Тато, мама, я – щаслива сім'я»

Вівторок, 12 червня 2018, 11:55
10 червня 2018 року в м. Одеса відбувся похід за життя та сімейні цінності, в якому взяли участь представники різних конфесій, зокрема Екзарх Одеський Михайло (Бубній), УГКЦ та єпископ римо-католицький Броніслав (Бернадський).

Гаслом цієї мирної маніфестації була фраза «Тато, мама, я – щаслива сім'я», що й справді є ознакою здорової родини, держави та суспільства, як зазначив у своєму привітальному слові єпископ Броніслав. Владика наголосив, що ця проблема об'єднала представників різних конфесій, щоб боротися за справжні сімейні цінності. 

Відтак владика Михайло (Бубній), заглянувши в минуле, пригадав усі ті ідеології, які нам намагалися нав’язати протягом останніх століть, а також вказав, якою небезпечною є гендерна ідеологія, котру зараз так намагаються запровадити в нашій країні, бажаючи прийняти ганебний закон, щоб знецінити справжні сімейні цінності. Єпископ подякував усім тим небайдужим одеситам, які так чисельно зібралися на цей похід – більше тисячі осіб, - щоб заманіфестувати несприйняття порушення Божого і природного законів.  «І сотворив Бог людину на свій образ; на Божий образ сотворив її; чоловіком і жінкою сотворив їх » (Бут. 1, 27), - саме цими словами владика й розпочав своє звернення. 

Виступили також представники інших конфесій і представники влади, яким не байдужа подальша доля їхніх дітей і держави в цілому.

А на завершення всі присутні учасники цієї мирної маніфестації помолилися Господню молитву «Отче наш», просячи Божої допомоги та навернення тих, що хочуть проголосувати за цей протиприродний закон, змінивши Конституцію України.

Молімося й ми всі, щоб у нашій державі завжди шанували справжні сімейні цінності, щоб наші родини були «відкритими» на життя, щоб Божий закон був понад усе. Нехай Пресвята Мати, Богородиця, допоможе всім нам своїми молитвами та могутнім заступництвом.

Прес-служба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next