АКТУАЛЬНО

В Одеському екзархаті розпочалися реколекції для священиків та їхніх дружин

Вівторок, 29 вересня 2015, 16:00
Від 28 вересня для Одеського та Кримського екзархатів розпочалися реколекції для священиків та їхніх дружин, які проходять в м. Коблево. Духовні вправи проводить владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, на прохання владики Михайла (Бубнія), Екзарха Одеського та Адміністратора Кримського, та з благословення Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ.

Темою реколекцій є «Таїнство Божого милосердя». «Милосердя – це мета, яку ми маємо осягнути. А щоб бути здатним до милосердя, ми повинні черпати зі Слова Божого», - наголосив владика Богдан, додаючи, що милосердя найкраще пізнається через історію життя людини.

Реколектант також закликав роздумати над «милосердним поглядом Бога» у світлі покликання Ісусом Христом євангелиста Матея. Владика Богдан наголосив, що «Божий гнів проходить через сито Божої любові і виливається на людство дощем милосердя». Псалом 103 говорить: Милосердний Господь і добрий, повільний до гніву і вельми милостивий.

Крім того, єпископ зазначив, що «час реколекцій - це особливий час для кожного священика міркувати над своїм священичим служінням, робити іспит сумління щодо особистого духовного життя і життя в парафії».

Прес-служба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next