АКТУАЛЬНО

В Oдесі молилися за дітей-сиріт представники місцевих релігійних громад

Субота, 07 листопада 2015, 22:30
7 листопада в м. Одеса відбувся молитовний захід «День молитви за сиріт». Це день, у який віруючі люди з різних християнських Церков у всьому світу молитовно просять Бога про захист, благословення і щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях.

Представник від  Одеського екзархату УГКЦ о. д-р Микола Слободян прочитав молитву за сиріт і наголосив про виявлення небайдужості до проблеми сирітства в Україні, зокрема на Одещині, а яскравим прикладом цього повинна бути наша дієва християнська любов до дітей, позбавлених батьківської опіки та материнської ласки.

Бог є Батьком  кожної дитини-сироти, і Син Божий зійшов на Землю, щоб усі сироти були всиновлені Небесним Отцем, тому наші молитви про Божу ласку для знедолених дітей і їхніх сімей є надзвичайно важливими, особливо в такі нелегкі для нашої країни часи. Нашим завданням є молитися і вірити, що Бог зможе вирішити проблему сирітства і Україна стане країною без сиріт!

Прес-служби Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next