АКТУАЛЬНО

В Одесі провели курс «Соціальне підприємництво: від ідеї до втілення»

Середа, 22 березня 2017, 12:27
20–21 березня в м. Одесі, на базі готелю «Адмірал», проходив курс «Соціальне підприємництво: від ідеї до втілення», який проводила благодійна організація «Фонд "Горіховий дім"» спільно з Благодійним фондом імені митрополита Андрея Шептицького.

У заході взяли участь 28 учасників, серед яких були представники духовенства, мирян, благодійних організації та фондів Одеського екзархату.

Курс розкрив ідею соціального підприємництва та визначив концептуальні підходи до нього. Розглядалося також соціальне підприємництво в Україні на прикладі праведного митрополита Андрея Шептицького. Доповідачі поділилися навичками, як обрати свою ідею та інструменти для її впровадження, подали базові знання з бізнес-моделювання і фінансової грамотності.

Навчання відбувалося у формі лекцій, майстер-класів і передбачало роботу в група. Учасники мали змогу обговорити і розробити моделі для втілення своїх проектів.

На завершення курсу всі учасники, окрім знань, отримали сертифікати.

Преосвященний владика Михайло (Бубній) висловив слова вдячність усім організаторам курсу за чудові доповіді, практичні знання й зацікавленість Одеським екзархатом. Учасникам курсу подякував за участь, активність, ентузіазм та побажав отримані знання втілити у своїх ідеях.

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next